Can Oliveras és un restaurant familiar ubicant en el casc antic del poble de Riells del Fai, poble del barcelonès situat a prop de la capital, fundat l’any 1984. La nostra oferta gastronòmica es basa en una cuina tradicional casolana amb productes de temporada i amb una varietat de plats com carns a la brasa o bé al forn, arrossos i peix al forn.

Disposem de diversos espais per l’estança dels nostres clients durant els àpats. A l’interior trobem un menjador amb una capacitat d’unes 150 persones, amb finestrals que atorguen una bona vista de les cingleres típiques d’aquesta zona. A la part exterior disposem d’una terrassa amb una capacitat per unes 120 persones, ideal per a prendre un refresc i fer un vermut o bé degustar alguns dels nostres plats amb un dinar. També oferim menús per a grups, opcions vegetarianes, així com adreçades a persones amb intoleràncies i al·lèrgies, així com menús especials per als més petits de la casa.

Menú diari

Tenim menú diari de dimecres a divendres. Preu del menú 16,00€ (IVA inclòs)

Horari

Obrim de dimecres a diumenge de 08.00h a 18.00h.
Dilluns i dimarts tenim tancat (excepte festius).
Dissabtes i diumenges esmorzars de forquilla a la terrassa de 9.00h a 11.30h i servei de dinars de 13.00h a 17.00h.

Com reservar taula?

És imprescindible reservar taula trucant al 93 865 88 92

El restaurant Can Oliveras va néixer als anys vuitanta gràcies als coneixements apresos del tarannà hostaler del Restaurant Font de la Pineda, situat al mateix poble de Riells del Fai i portat pels més antics de la família Oliveras. 

Cuina tradicional catalana

Esmorzars de forquilla

Carns a la brasa

Menús de temporada

Productes de proximitat

Deixa un comentari